Annons
Annons

Äntligen! Som vi har väntat på Tarantinos kommande storfilm The Hateful Eight. Från att vi först hörde talas om den, till att manuset läckte förra vintern och Tarantino bestämde sig för att inte filma den, till att han som tur var ändrade sig. Nu kan vi äntligen se det första livstecknet.

Annons

I senaste numret amerikanska tidningen Entertainment Weekly får vi en förhandstitt på karaktärerna.

tarantino-hateful-eight-poster-forst

Och det ser maffigt ut på ett typiskt överdrivet Tarantino-sätt. Samuel L. Jackson (i rollen som ”The Bounty Hunter”) och Kurt Russell (som ”The Hangman”) – båda Tarantino-veteraner, den senare från Death Proof – frontar omslaget klädda i storskalig western-lager på lager-stil. Russells mustascher går inte av för hackor!

Gilla Cafe.se på Facebook

Men vem är kvinnan i mitten? Hon heter Jennifer Jason Leigh (i rollen som ”The Prisoner”) och har tidigare synts bland annat i tv-serien Weeds, och gör här sin Tarantino-debut.

Handlingen, säger Tarantino till Entertainment Weekly, är mer avskalat Reservoir Dogs-lik än hans senaste mastodontfilmer Inglorious Basterds och Django Unchained. Åtta beväpnade personer fastnar på en insnöad gränsstation.

– Ett gäng människor i ett rum som inte litar på varandra. Det var inte ursprungstanken när jag satte mig ner för att skriva manuset, men jag fattade rätt snabbt att det här är ett trevligt sätt att sluta cirkeln på, säger Quentin Tarantino.

Peppen!

 


Jonatan Loxdal

* * *

Läs mer!

Forskare: Kostym kan få dig att tänka som en boss

Salong Betong: Därför öppnar vi en tatueringsstudio på Arlanda

”Kan man ha strumpor i sandalerna?” – så ska du tänka när du klär dig i värmen

Annons

Dela (40)
TweetaLaddar