Årets sämsta makar och pojkvänner har precis korats

Män i Facebook-gruppen pappisar har delar nakenbilder av sina fruar och flickvänner som

Män i Facebook-gruppen "Pappisar" har delat bilder på sina flickvänner och fruar som "runkmaterial" till varandra, och därmed korade de sig själva till årets (kanske mer än så) sämsta män.

Joel Linde  |  Publicerad 2018-04-19 12:08  |  Lästid: 2 minuter

Det finns gott om grupper på Facebook. Vegangrupper, bilgrupper, mammagrupper och pappagrupper. En av dessa pappagrupper, med namnet Pappisar, har precis blivit riksnyheter tack vare en riktig ”king” till pappis. Han kallar sig själv för king, alltså.

I ett inlägg uppmanade han medlemmarna i gruppen att dela avklädda bilder på sina flickvänner och fruar. Han menade att det skulle vara bra ”runkmaterial”.

Så här ser en skärmdump av hans inlägg ut. Texten lyder:

”Jag tänkte starta den mest vågade tråden någonsin i pappisar…. Men jag måste veta om ni är med på det…. Vi är alla stolta över våra flickvänner eller fruar… Så hur många av er har ballar av stål och vågar lägga ut en het bild på era respektive…

Om inte annat så bjuder vi ju på lite runkmaterial för våra mindre lyckosamma pappisar…

Och ja…. Jag är King….”

Användare i Facebook-gruppen Pappisar delade avklädda bilder av sina flickvänner och fruar som "runkmaterial".

Bilden delades av Cissi Wallin på Instagram.

Med sina ”ballar av stål” skulle han alltså gå i bräschen för denna ”kingliga” verksamhet. Men det måste väl röra sig om en enskild galning – hur många kingar skulle vilja förnedra personen de säger sig älska på det sättet?

Jo, uppenbarligen ganska många. Så här skriver en av dem som svar:

”Måste säga detta att ni som har snygga respektive ska vara stolta över dom, våga delge mer av dom för oss som är mindre lyckligt lottade och har ”röggugglor” till sambos hemma.”

Och många delade med sig av bilder på sina respektive, rapporterar P4 Jönköping, som också pratat med gruppens grundare och administratör. Han säger sig vara äcklad över inlägget, som plockades bort efter ett par timmar och polisanmäldes, och nu har runt 50 medlemmar uteslutits ur gruppen.

Som de flesta normalt funtade människor vet är det olagligt att sprida nakenbilder på folk utan samtycke, och brott mot det kan ge som mest fyra års fängelse.

Vi håller alltså tummarna för att rättvisa skipas för dessa kingar och att deras respektive hittar en pappis som inte är ett praktsvin.


Du gillar nog även:

12 män som fått det riktigt svettigt under #metoo

15 nyårslöften som kommer göra dig till en toppenman 2018

”Det dundras dickpics till höger och vänster, men tänk efter!”


 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-04-20 14:28