Svettigt, torrt och blött! Skorna som hjälper dina fötter överleva majvädret

Cafés bloggare Kevin Triguero bär sina ECCO Cool 2.0 på Stockholms gator och slipper hoppa mellan pölarna.

Värmen letar sig fram på gator och torg, solglasögonen åker på och promenaderna blir fler – då är suget efter ett par nya sneaker eller tygdojor som störst. Men du glömde en detalj. Slasket. Den där perioden i april-maj då du kastas mellan hopp och förtvivlan, ena dagen snustorrt på vägen, andra dagen kommer ett lass snö. Det är då du behöver en snygg sko som håller fötterna torra.

Vår träningsbloggare Kevin Triguero har testat ECCOs Cool 2.0, en sneakermodell som har utformats för att låta foten andas bättre samtidigt som den stänger ute fukt. Perforeringarna på sidan släpper in luft i skon och GORE-TEX® SURROUND™-lagret håller fötterna 100 procent torra. Skon fungerar lika bra i stan som på dina power walks off road.

– Att skorna är sköna var ingen större överraskning eftersom ECCO är kända för kvalitet och känsla, jag var mer nyfiken på om de lyckats matcha en sportig och modern sneaker med deras ursprungliga kvalitéer. Och ingen tvekan om den saken!

Modellen finns i flera snygga färger, och även för dam.

Kevin Triguero i ECCO Cool 2.0 i svart, 1 700 kr.

 

ECCO Cool 2.0 i mörkblått, 1 700 kr.

Skorna har som vanligt hög kvalitet på lädret utanpå, och fodret i tyg har bra andningsförmåga för optimalt innerklimat, med andra ord så slipper du svettas.

– Det finns inget värre än att gå runt med känslan av fuktiga fötter. Det här är en kanonfin modell från ECCO som garanterat blir en storsäljare, säger Kevin Triguero.

Trenden med bara anklar och strumpfritt funkar fint om du bär skor som andas.

 

Läs mer om ECCO Cool 2.0-modellerna här

 

Dela på Facebook
Tweeta