Så gör du bartenderproffsets godaste höstdrink

Mota höstdeppen med spritiga smaker från Frankrike, Norrland och Skåne.

Emil Åreng | Foto: Andreas Nilsson |
Publicerad 2021-10-15 13:57 |
Lästid: < 1 minuter
Hösten är här och det finns inget mer självklart än Chartreuse när man får en skur kallt jävla regn i ansiktet. Addera värmande godsaker från Frankrike, Umeå och Skåne och du får en drink som piggar upp vilken pissig höstdag som helst.

Drinkrecept: En liten gul
Du behöver:
10 ml Gul Chartreuse
20 ml Lillet
20 ml Suze
20 ml Brännland Iscider
50 ml Bellondie från Fruktstereo
Gör så här: Rör ihop alla ingredienser och servera i ett klassiskt dricksglas med is. Garnera gärna med torkat äpple.
Redaktionen tipsar
Uppdaterad 2021-10-15 13:57