Hoppa till innehåll

Så organiserar jag mitt badrumsskåp!

En eller kanske två gånger i månaden städar jag badrumsskåpet. Ok, det kanske är lite mer sällan men ändå – jag organiserar! Jag tänkte att vi skulle ta en snabb titt på hur det ser ut nu såhär på våren. Mitt badrumsskåp är i två delar, ett större till vänster där det vardagliga står och … Continued

En eller kanske två gånger i månaden städar jag badrumsskåpet. Ok, det kanske är lite mer sällan men ändå – jag organiserar! Jag tänkte att vi skulle ta en snabb titt på hur det ser ut nu såhär på våren. Mitt badrumsskåp är i två delar, ett större till vänster där det vardagliga står och en mindre del där jag har medicin och masker. När jag gör mig iordning på morgonen, ca 40 min ink dusch och kläder vill jag har alla produkter strategiskt placerade så att jag likt en skata (eller alkemist) kan botanisera bland flaskor och tuber.

Häng med – för nu kör vi. 

I det vänstra står som sagt det dagliga. Mitt mjuka vax från Wella för ”rugged texture”, min dagliga mist med antioxidanter och C-vitamin. Bredvid trängs mina två nattkrämer från Origins och Paula’s Choice, massa prover från Transderma. Deras serum och C-vitamin är dröm – måste investera i deras full size snarast. Under står alla oljor och serum. Mitt hydra miracle serum från M.Picaut har precis tagit slut och det är banen mig en av mina främsta tips någonsin. Smetigt och återfraktande, funkar strålande med ansiktsolja och dagkräm. Bredvid har jag kräm, både kropp och ansikte.

Längst ned står min doftgarderob. Ja, DOFTGARDEROB. En för fest, en för dejter, en för dag, natt osv. Bredvid har jag toners och cleansers. Rengöring är A och O som ni vet.

Eftersom jag var ett klent barn med ständiga öron- och näsinfektioner, astma och allmänt svag har jag mest allergi, astma- och värktabletter i sjukvårdsdelen. Under dessa står min masker. Det är som tetris i skönhet. Jag försöker varva maskerna så att ingen torkar ut eller blir gammal. Jag har ju dessutom färska masker i kylskåpet… I denna bild kan jag räkna till 31 masker men har säkert det dubbla i skåpet under..

LÄS MER!

Min hudvårdsrutin

Ansiktsmasker mot porer och pormaskar!

Ekologiska och grön hudvård – så gör du!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.