Annons
Annons

kanye_start

Kanye Wests upphaussade samarbete med Adidas är äntligen här! Efter många turer om när skon ska lanseras är det nu klart att den kommer att släppas på Alla hjärtans dag nu på lördag.

* * *

När Kanye West gör någonting har det en tendens att bli stort. Kanye West senaste samarbete med Nike, som resulterade i Yeezys-skorna, blev extremt populärt i USA. För att ge ett exempel så blev en ung man erbjuden 98.000 dollar, strax över 820 000 kr, för att sälja sina signerade ”Yeezy Red October”.

Kanye West tröttnade dock på att samarbete med Nike. I Ellen DeGeneres show sa han att han kände sig kvävd och instängd och valde därför att jobba tillsammans med Adidas där han fick mer frihet till att vara kreativ.

Det har på sista tiden varit mycket snack om Kanye West’s samarbete med Adidas. Lanseringen av skorna har skjutits upp och rykten om när skon egentligen kommer att släppas har florerat på internet.

Bland annat så tog ryktena ordentligt fart när Cafés modechef Daniel Lindström publicerade en bild på sin Instagram för drygt två veckor sedan. Lindström la upp en bild på grundaren till klädmärket Fear of God, Jerry Lorenzo, som jobbar tillsammans med Kanye West. Lorenzo nämnde i förbifarten att skorna Kanye West gör tillsammans med Adidas skulle släppas inom två veckor vilket ledde till spekulationer på nätet.

 kanye_west

Bild: The Early Registration.

Men nu är det alltså klart. Skorna kommer att släppas på Alla hjärtans dag, som är nu på lördag, och för att kunna försäkra sig om ett par måste man beställa via en applikation som Adidas tagit fram som heter Confirmed. Applikationen funkar dock bara i New York där skorna kommer att släppas.

Kanye West har också visat upp skorna genom att ha på sig dem när han och frun Kim Kardashian avnjöt en brunch innan Grammisgalan.

kanye-west-adidas-yeezy-750-boost-1

adidas-yeezy-750-boost-750x400

Bilder: nicekicks.com

Cafés Daniel Lindström är på plats under modeveckan i New York, kika in på Cafés sajt för senaste nytt! 

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Följ Café på Facebook för mer mode – klicka här!

 

Henrik Malmberg

* * *

Mer mode!

De är filmhistoriens bäst klädda skurkar – någonsin

14 plagg du älskade under 00-talet men som du skäms för nu

Kolla in de coolaste streetstylekillarna från årets modeveckor

Vårens 10 coolaste bomberjackor

10 knepiga designernamn – så ska du uttala dem egentligen

 

Annons

Dela (13)
Tweeta

Annons


Laddar