Hoppa till innehåll

Se Kit Harington bryta ihop när han inser Game of Thrones-karaktärens öde

Kit Harrington i tårar samt Jon Snow, Kit Harringtons karaktär i Game of Thrones
Markus Aamisepp

Som brukligt i artiklar om ”Game of Thrones” utfärdas härmed spoilervarningarnas spoilervarning.

I åtta års tid har vi fått följa med på en resa med drakar, strider och bestialiska mord på favoritkaraktärer i Westeros, en kontinent vars namn enligt George R.R. Martin inte inspirerats av Sveriges framröstade näst fulaste stad Västerås.

I helgen släppte HBO Game of Thrones: The Last Watch, en två timmar lång dokumentär som ger en inblick i vad som händer bakom kulisserna under inspelningen av den sista säsongen av världens största tv-serie. I ett av klippen kan man se Kit Harrington bryta ihop när han läser i manuset att hans karaktär Jon Snow ska mörda älskaren och fastern Danaerys Targaryen.

Enligt NME ska Harington ha vägrat läsa manuset innan den gemensamma läsningen, så att hans reaktion skulle bli så rå och genuin som möjligt. Det bjöds minst sagt på en autentisk respons, vilket man kan se på klippet under:

Trots den känslofyllda reaktionen berättade Harington att han tyckte att slutet av serien var ”briljant och helt rätt” när Café träffade britten inför sista säsongen av Game of Thrones. Kanske slöt Harrington tillslut fred med tanken på att hugga Daenerys i magen med en kniv och förändra hela GoT-världens öde.

Game of Thrones: The Last Watch” finns att streama på HBO.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.