Annons

Sigge Eklund blir skådespelare – i samma serie som Kim Cattrall

Författare, medieprofil, poddare, tv-producent – och skådespelare. I höst får vi se Sigge Eklund i serien Modus, sida vid sida med Kim Cattrall.

Sofia Börjesson
Sigge Eklund blir skådespelare – i samma serie som Kim Cattrall

Foto: IBL


Kim Cattrall och Sigge Eklund har varsin roll i tv4-serien Modus. Foto: IBL

I höst har den andra säsongen av TV4-serien Modus premiär, och i rollen som nyhetsuppläsare kommer vi att få se Sigge Eklund.

– Det är en biroll. Jag är nyhetsuppläsare och har en funktion som förklarande element under handlingen, säger han sin podcast och fortsätter:

Annons

– Det är väl den absolut svåraste roll man kan spela.

Vi kommer även att få se Sex and the City-stjärnan Kim Cattrall i rollen som USA:s president. I serien är presidenten på besök i Stockholm, men någonting går väldigt snett under besöket och vi kan bara anta att det är där Sigges roll kommer in i bilden.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Ofta är det fel skådespelare som belönas på Oscars- och Guldbaggegalor. Jag borde få Kristallen, höll jag på att säga, i stället för någon som spelar en cancersjuk eller utvecklingsstörd person. Det är tydligare känslor att porträttera en person som ligger på dödsbädden än att läsa upp nyheter på ett naturligt sätt, säger han om rollen i podden.

Modus kommer att visas på C More i höst, och senare även på TV4.

En annan rolig tv-nyhet är att HBO snart släpper en dokumentär-serie om den legendariska producenten Dr. Dre. Här kan du läsa med om det!

Källa: Resumé

Annons

Dela (38)
Tweeta

Annons


Laddar