Skulle du hälla öl i ditt eget hår? Carlsberg tycker att du ska göra det

Markus Thunberg  |  Publicerad 2015-06-18 12:51  |  Lästid: < 1 minut
calle

Öl är inte bara gott att dricka, tycker Carlsberg. Nu vill företaget att vi ska upptäcka dryckens goda egenskaper för din hud och ditt hår. De har nu valt att släppa ett schampo, ett balsam och en hudkräm. 

* * *

Enligt ölföretaget är det ingredienserna malt, humle och jäst, som innehåller bland annat B-vitamin, proteiner och silikon som alla sägs ha positiv inverkan.

– Vi har såklart alltid vetat att öl är världens bästa dryck, och när vi dessutom insåg att ingredienserna har en välgörande inverkan på hud och hår var vi tvungna att testa, säger Henric Byström, kommunikationschef på Carlsberg Sverige i ett pressmeddelande.

Varje flaska innehåller 0,5 liter Carlsberg-öl, enligt pressmeddelandet. Oklart om de menar att man har blandat en stor stark med lite tvål.

– Man har ju fått öl utspilld över sig och det luktar inte så gott, där har Carlsberg en utmaning, säger Cafés groomingexpert Patrik Hedlund.

– Samtidigt är öl gott och Carlsberg har musklerna att göra någonting riktigt bra så det blir spännande att se. Vissa killar har fortfarande problem att köpa groomingprodukter, den här kan de köpa utan att riskera sin manlighet, säger han.

Finns det att köpa? Ja, tydligen. Här www.thirstforgreat.com och på Royal Barbershop i Vasastan, Stockholm.

* * *

Läs också!

Spotify har ändrat färg – här är 9 riktigt ursinniga reaktioner

Så driver svenskarna med Chris O’Neill efter babylyckan

16 bevis på att Södermalm har Sveriges roligaste poliser

22 ord som du förstår om dina päron kommer från Stockholm

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2015-06-18 12:52