Hoppa till innehåll

Stigbergets släpper öl i samarbete med Göteborg Film Festival

Stigbergets Göteborgs Film Festival 2023

Stigbergets filmfestival-öl är en ”IPA med lite extra allt.”

Den 27 januari drar 2023 års upplaga av Göteborgs filmfestival igång. Än så länge är programmet för en av årets stora kulturhöjdpunkter i Sveriges näst största stad hemligt. Programmet avslöjas med ett event den 10 januari i Göteborg och påföljande dag även i Stockholm.

I samband med evenemangen ”avtäcks” även den officiella festivalölen – Göteborg Film Festival IPA 2023. Bakom festivalölen står det mycket omtyckta Göteborgsbryggeriet Stigberget, med rötterna i Majorna.

”Det är enastående att Göteborg Film Festival i år väljer att samarbeta med ett lokalt kvalitetsdrivet hantverksbryggeri. Vi är oerhört glada över att kunna presentera årets festivalöl som är en IPA med lite extra allt för att balansera såväl årstidens mörker och kyla som de starka intryck som väntar på duken”, säger Nils Hultkrantz, grundare Stigbergets bryggeri. 

Stigbergets filmfestivalöl lanseras den 10 januari och kommer att finnas till försäljning på bland annat Skanshof, Stigbergets Shangri-La, Moreno Pizza, Taverna Averna, Hagabion och Kafé Magasinet till och med festivalens slut den 5 februari.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.