Succé för Cafés nya fotbollskvällar

Lovord, härlig stämning och riktiga kalasmatcher när Café bjuder in till fotbollsevent – och nu kan du säkra en plats till kommande bollkvällar i Stockholm.

Markus Thunberg  |  Publicerad 2018-04-04 14:18  |  Lästid: 2 minuter

Sedan ett par veckor tillbaka har Café på allvar gett sig in i fotbollsmatchen. För hur skulle det annars se ut, ett superfotbollsår som detta? I magasinet, på sajten och på sociala medier kan du nu blanda annat läsa om tröjorna i årets allsvenska, vem Daniel Kindberg anser vara seriens mest överskattade spelare, Virgil Ablohs fotbollssko för mer än 3000 kronor, Alexander Axéns åsikter om de hetaste snackisarna i årets allsvenska, och redan nu kolla in matchtröjorna inför VM.

Men vi har också börjat med en för oss helt ny grej – trevliga kvällar där vi äter, dricker och umgås samtidigt som vi kollar på fotboll. Och det här kommer vi fortsätta med hela våren och VM. Har du inte fått en inbjudan än? Hör av dig till brev@cafe.se.

I veckan såg vi Champions League-mötet mellan Juventus och Real Madrid. Här syns skådespelaren och Cafés bloggare Jerka Johansson, skådespelaren Adam Lundgren och tv-mannen Joakim Almén.

Och här är ett litet klipp vi satt ihop från en tidigare fotbollskväll.

Nu ser vi redan fram emot kommande fotbollskvällar!

Kolla in fler bilder från eventet här. Landslagshjälten Patrik Andersson dök upp på förra tillställningen, se bilderna här

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 13:16