Annons
Annons

Thorsten Flinck: ”Jag kan inte ha betalkort, jag är missbrukare över hela planet”

Thorsten Flinck är gäst i veckans avsnitt av Fördomspodden och Emil Persson har känt av en aura av en man som "jobbar mycket med kontanter".

Olle Arnell

flinck-persson-puff

För dig som inte lyssnat på Fördomspodden tidigare är upplägget att Emil Persson berättar sina fördomar om en känd person för den kända personen i fråga, som sedan får svara på om fördomen är sann eller falsk – och veckans gäst är Thorsten Flinck!

Annons

Innan inspelningen kunde börja spände han blicken i Emil Persson och sade: ”Det här blir mycket bättre för både dig och mig om jag nu får sova i åtta minuter.”. Sedan lade han sig i en soffa och skedade en stor soffkudde i åtta minuter – exakt. Därefter klev han in i podstudion och levererade en fantastisk intervju!

 

Emil Persson presenterade bland annat denna fördom på Fördomspoddens tredje gäst.

Du har minst 1000 kr i kontanter på dig just nu, sannolikt i en tjock läderplånbok som håller på att spricka i sömmarna.

– Nej jag har aldrig haft en plånbok.

Det känns som att du jobbar mycket med kontanter i alla fall.

– Ja just det, jag har inga kort nej. Det kan inte jag ha, jag är missbrukare över hela planet, så att säga. Jag började att rasera min numera icke befintliga ekonomi just med de första korten när de kom.

Senare i podcasten berättar Thorsten även  om vännen Micke Persbrandts karriär – Jag gjorde hela hans karriär, han är min Frankenstein” och Så småningom kom han att förvandlas till en liten mupp som hoppade fram och det kan jag förakta hos honom.”.

Ja du ser ju, den här podcasten vill du lyssna på!

Lyssna på Fördomspodden genom att ladda ned appen Acast, trycka på play i spelaren här nedan, eller söka upp den på andra ställen där poddar finns.

Om du har missat de tidigare två avsnitten med Veronica Maggio och Alex Schulman finns även de på Acast och andra ställen där poddar finns. Mycket nöje!

fordomspodden-flinck-medlogga

Annons

Dela (0)
TweetaLaddar