Veronica Maggio: “Önskade att någon hade kunnat se min smärta och skriva ut någonting åt mig”

Veronica Maggio är veckans gäst i Fördomspodden.

Olle Arnell  |  Publicerad 2016-09-21 06:41  |  Lästid: < 1 minuter
Unknown-1

Cafés podcast Fördomspodden hade premiär förra veckan då Cafés Emil Persson testade sina allra uppriktigaste fördomar på Alex Schulman. Idag (onsdag) släpptes ett nytt avsnitt och veckans gäst är Veronica Maggio!

– Det var kul! Med vissa grejer kände jag ”svarade jag verkligen på det där? Och i så fall: varför?”, sade Maggio efter intervjun.

Bland mycket annat prövar Emil Persson följande fördom:

Du har faktiskt fått antidepressiva utskrivna vid ett tillfälle men aldrig känt dig riktigt så krisig att du behövt ta steget – och burken står därför i ett skåp i badrummet.

– Haha, nej jag har aldrig fått antidepressiva utskrivna. Däremot har jag önskat nån gång att någon hade kunnat se min smärta och skriva ut någonting åt mig så att jag kunde bli lugnare och gladare. Nej, då har jag nog självmedicinerat i så fall, haha.

Fördomspodden finns hos Acast och på andra ställen där poddar finns.

Fördomspodden kommer ut varje onsdag.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-04 20:52