Facebook-läckan har knäckt Tinder och nu får ingen ligga

När Facebook uppdaterade sina säkerhetsinställningar drabbades massvis av Tinderanvändare som inte längre kunde kontakta sina ragg.

Joel Linde  |  Publicerad 2018-04-05 11:29  |  Lästid: < 1 minuter

Precis som med många andra appar använder man sitt Facebook-konto för att logga in på dejtingappen Tinder. Men efter den enorma skandalen om att nära 90 miljoner Facebook-användares information delats med företaget Cambridge Analytica har Facebook tvingats vidta en del åtgärder.

En av åtgärderna var tydligen att döda all kärlek. Under onsdagen exploderade nämligen Twitter med oförlöst kärlek då oroliga tindrare sökte hjälp. De hade nämligen blivit utloggade och fastnade i en frustrerande evighetsloop när de försökte ge Facebook sitt medgivande att logga in i appen.

Och inte nog med det – när folk väl kom in verkade alla deras matchningar vara BORTA! Och nu blev det allvar – alltså FOR REAL!

Tinder bekräftade att det rörde sig om ett tekniskt problem och senare bekräftade även Facebook att problemet hade med deras säkerhetsuppdateringar att göra.

Men så efter några timmar av mental cleansing och hyperventilerande i badrummet kunde tindrarna återigen få kontakt med varandra och utan att ha förlorat några matchningar. Kärleken var räddad.

Hoppas du inte tog skada under avbrottet!

Du gillar nog även:

6 tecken på att du använt Tinder alldeles för länge

8 bisarra beteenden som är normala på Tinder

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 13:16