Hoppa till innehåll

Här är serien du som älskade Making a murderer måste se

Johanna Lejon

Den 19 maj har dokumentärserien The Keepers premiär på Netflix. Sju avsnitt släpps på en och samma gång, som alltid på Netflix, och nu förutspås true crime-serien bli ”den nya” Making a murderer. The Keepers beskrivs som en ”fängslande dokumentärserie om det olösta mordet på en nunna i Baltimore”. Enligt ett pressmeddelande från Netflix, som bloggen Spoiler … Continued

Den 19 maj har dokumentärserien The Keepers premiär på Netflix. Sju avsnitt släpps på en och samma gång, som alltid på Netflix, och nu förutspås true crime-serien bli ”den nya” Making a murderer.

The Keepers beskrivs som en ”fängslande dokumentärserie om det olösta mordet på en nunna i Baltimore”. Enligt ett pressmeddelande från Netflix, som bloggen Spoiler Alert skrivit om, ska dokumentärsatningen ta avstamp i ”den smärta och de fasansfulla hemligheter som dröjer sig kvar nästan fem decennier efter hennes död.”

Se trailern nedan.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.