Annons
Annons

Klart: Westworld kommer tillbaka och trailern är extremt lovande

HBOs succéserie Westworld får en andra säsong och det ser ut som att vi kan vänta oss lika mycket melankoli som i föregående.

Erika Bergman

En glädjande nyhet för alla Westworld-fans: Nu står det klart att HBO släpper en ny säsong av serien där framtidens människor ”åker på semester” till ett vad man enklast kan kalla ett nöjesfält fyllt av mänskliga robotar för att uppleva hur det var att leva i slutet på 1800-talet.

Annons

Enligt skaparna J.J. Abrams, Jonathan Nolan och Lisa Joy tar serien dock inte vid där den slutade, utan det sker ett tidshopp från upprorets epicentrum. Men vi kommer att få se efterföljderna av robotarnas frigörelse.

Till säsong två väntas något som många tittare, men även Nolan själv, saknat i första säsongen. Vi ska nämligen få lära känna de mänskliga robotarna bättre. Utöver våld, vapen och nakenscener kommer robotarna, eller ”värdarna”, att fortsätta utforska vad de själva är.

Även nya gäster, som haft lite otur med tajmingen för sin semester i Westworld, introduceras. Att tyda av trailern ser det ut som att det har brutit ut ett krig mellan gästerna och deras, inte längre så vänligt inställda, värdar.

Café var dock inte superimpade av säsong ett, utan kallade den för ”en outhärdlig tramspastej”. Återstår att se om säsong två, som släpps under 2018, får ett bättre betyg.

 

Se hela trailern här:

Om du gillar tv-serier så borde du också kolla in den här artikeln om vilka diagnoser karaktärerna i Game of Thrones har, eller läsa den glädjande nyheten om att Better Call Saul får en fjärde säsong.

Annons

Dela (150)
TweetaLaddar