Annons

Louis CK uthängd som sexbrottsling i New York Times – petas från HBO

Louis CK har skämtat mycket om sin egen, ocharmiga onani. Nu publicerar New York Times flera kvinnors vittnesmål om att hans stående skämt inte alls är långt ifrån verkligheten.

Joel Linde
Louis CK uthängd som sexbrottsling i New York Times – petas från HBO

Det var New York Times som publicerade de många kvinnornas berättelser om hur film-magnaten Harvey Weinstein förgripit sig på, och trakasserat dem under årtionden. Det satte stopp för hans beteende och blev hans fall.

Annons

Nu har samma tidning publicerat en lång artikel där fem kvinnor öppet talar ut om tillfällen då Louis CK oombett har onanerat framför dem, eller bett om att få göra det.

Vid ett tillfälle ska han ha bjudit in två yngre, kvinnliga kollegor till sitt hotellrum efter ett uppträdande, för att ta några drinkar och fira kvällen. Så fort de kom innanför dörren ska han ha frågat om han kunde ”ta fram sin kuk” – vilket de avfärdade som ett skämt.

Gilla Cafe.se på Facebook

Men Louis CK skämtade inte, säger de.

”Han fortsatte med att ta av sig alla kläderna, klä av sig helt naken, och börja onanera”, säger de till tidningen.

En annan kvinna, Rebecca Corry, berättar om hur Louis CK viskat i hennes öra under en inspelning att han ville att de skulle gå in i hennes loge så att han kunde onanera framför henne.

Händelsen rapporterades till de exekutiva producenterna, Courteney Cox och David Arquette, som bekräftar att det hänt. Produktionen avbröts inte eftersom Corry ändå ville fortsätta.

”Det började gå bra för mig i karriären och jag hade inget intresse av att vara personen som stängde ner en produktion”, säger hon till New York Times.

Louis CK skämtar mycket om sin egen onani när han uppträder. Ett skämt går ut på att han inte har något privat utrymme att göra det på längre, och att han i stället får gå ut på gatorna. Ett annat skämt går ut på att driva med sina egna drifter.

”Bara de konstanta, perverterade, sexuella tankarna”, säger han och gör onanirörelser. ”De gör mig till en idiot.”

Både Louis CK och hans representanter har avböjt att svara på några frågor från New York Times, men tidningen har fått se meddelanden från komikern som han skickat till flera av kvinnorna, där han ber om ursäkt för hur han betett sig.

”Sist vi pratade slutade på ett tarvligt sätt. Det var en dålig period i mitt liv och jag är ledsen”, skriver han bland annat.

HBO har efter händelsen gått ut med att de bryter allt samarbete med Louis CK. Hans material finns i skrivande stund kvar på Netflix.

Här kan du läsa hela reportaget i New York Times.

Läs även om dessa 12 typer av män som fått det svettigt efter #metoo!

Annons

Dela (2)
Tweeta

Annons


Laddar