Hoppa till innehåll

Alexander Skarsgård har huvudrollen i nya Netflix-filmen Mute

Joel Linde

Snart är det premiär för Netflix nya långfilm, Mute, med Alexander Skarsgård, Paul Rudd och Justin Theroux i rollerna.

Det är stunder som denna det är lätt att känna att det finns för mycket bra på Netflix, men för lite tid. Just som vi har planerat in sträcktittningen av Joel Kinnamans Altered Carbon närmar sig premiären av en ny Netflix-film med Alexander Skarsgård i huvudrollen.

Mute tar oss med till Berlin anno 2052 där Leo (Alexander Skarsgård) jobbar som bartender i en mörk och brutal stadsmiljö. Tyvärr får vi inte höra Skarsgård prata i filmen eftersom han är stum efter en olycka i barndomen, men olyckan tycks inte vara det enda mörker han bär på.

När Leos flickvän försvinner mystiskt ger han sig ut för att leta efter henne. Under sitt sökande stöter han in i de amerikanska armé-kirurgerna Cactus Bill (Paul Rudd) och Duck (Justin Theroux).

Mute är regisserad av David Bowies son, Duncan Jones, som långfilmsdebuterade med sci-fi-thrillern Moon 2009 och även stod för regin av Warcraft 2016. Att döma av trailern har vi att göra med en sci-fi/noir-film, som lite bisarrt möter ett hårdhudat 70-tal i Rudd och Theroux. Soundtracket av Clint Mansell känns som skäl nog att ta sig an Mute när den har premiär på Netflix den 23 februari.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.