Nikelab släpper ny Gyakusou-kollektion

Nikelabs ”Summer of Sport” avslutas med ny upplaga av löparkollektion signerad streetwearguden Jun Takahashi.

Publicerad 2016-08-01 15:39 | Uppdaterad 2016-08-01 17:25  | Lästid: 1 minut | Tom Cehlin Magnusson

Nikelab har under sommaren släppt en rad prestigefyllda samarbeten som har gått under vinjetten ”Summer of Sport”. Förutom ett samarbete med tennislegendaren Roger Federer har man även släppt kollektioner med tungviktare inom lyxmodet som Balmains Olivier Rousteing, Givenchys Riccardo Tisci och Louis Vuittons Kim Jones. Som avslutning på denna sportsommar kommer nu den nya Gyakusuo-kollektion, det löpande samarbetet mellan Nike och Jun Takahashi, det legendariska japanska streetwearmärket Undercovers grundare.

nikelab2

Gyakusou-kollektionen är riktad till löpare, där målet är att experimentera med balansen mellan stil och funktion. Den kommande kollektionen, som kommer lagom till OS i Rio de Janeiro, är den första på det nästan sex år långa samarbetet som frångår den nedtonade färgskala som tidigare kollektioner har använt sig av, istället används nu ljusare grundfärger med detaljer i neon som ska fånga pulsen i Rio.

nikelab3

Höstens NikeLab Gyakusou-kollektion kommer att släppas den 4 augusti i Nikes Ipanema-butik. Kollektionen släpps till resten av världen den 18 augusti på nike.com/nikelab och i NikeLab-butiker.

Dela på Facebook
Tweeta