Annons
Annons

mario-kart-7

Snart är barndomsdrömmen verklighet! Universal och Nintendo har meddelat att de ska bygga en temapark baserat på Nintendos spelvärld. För oss som växte upp med Nintendo 8-bitar, Nintendo 64 och Gamecube är detta ett av årets bästa nyheter. 

* * *

Hur gärna skulle du vilja ratta fram i en go-kart med Mario eller Toad i ett klassiskt race av Mario-Kart? Förhoppningsvis är det verklighet inom några år. Nintendo har meddelat att deras värld kommer att komma till liv genom Universals temaparker. Det finns inga detaljer om vilka karaktärer eller spel som kommer förverkligas, och heller inte vilka av Universals temaparker som är aktuella – men Super Mario och Zelda bör vara givna.

Annons

I pressmeddelandet kan man läsa:

Nintendo och Universal Parks & Resorts har idag annonserat planerna att ge liv åt Nintendos värld genom Universals temaparker. Idén är att skapa spektakulära upplevelser baserade på Nintendos vida populära spel, karaktärer och världar.  

Trots att detaljerna är få finns det anledning att tro att det kommer bli fantastiskt. Tidigare temaparker som Universal lyckats med är Simpsons och Harry Potter  – titta bara på de här bilderna!

 

Simpsons-parken

orlando16

orlando15

orlando13

orlando12

orlando11

orlando10

orlando14

 

Harry Potter-parken

orlando3

orlando2

orlando1

orlando9

orlando7

orlando6

orlando5

orlando4

Foto: Allover Press.

 

Erik Lejdelin

* * *

Läs mer!

Wow! Kolla in första bilden från Tarantinos nya storfilm

Forskare: Kostym kan få dig att tänka som en boss

Salong Betong: Därför öppnar vi en tatueringsstudio på Arlanda

Annons

Dela (148)
Tweeta

Annons


Laddar