Annons

robin-paulsson-em-lat-zlatan-abzolut

Robin Paulsson som bland annat är känd från sin talkshow på SVT har tidigare imiterat Zlatan i sitt program. Robins Zlatan-imitationer har fått många visningar på Youtube men förutom att de båda pratar skånska är likheterna begränsade. Robin är, som många av oss andra, ett stort Zlatan-fan och senast i höstas när Zlatan återvände till Malmö med sitt PSG för att spela Champions League-match gjorde Robin Paulsson en musikvideo för att hylla honom.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

I låten ”Kungen é hemma” sjunger han rader som ”Rulla ut mattan, här kommer Zlatan. Direkt från Paris, med David Luiz” och ”Jag dribblar förbi en i taget, sen köper jag hela jävla laget”. Den nya låten, ”Abzolut” är mer musik och mindre text och gjord i techno-stil med mellansnack.

– Som det stora Zlatan-fan jag är så känns detta väldigt kul. Jag hoppas att många gillar låten och känner att den blir en bra uppladdning både inför och under EM, säger Robin Paulsson i ett pressmeddelande.

Undertecknad varken tror eller hoppas att den här låten kommer att överskina vare sig den officiella svenska EM-låten som också släpptes idag eller den officiella internationella EM-låten med Zara Larsson och David Guetta, men vill du, som jag, konsumera allt med Zlatan åtminstone en gång så kan du lyssna på låten på Spotify nedan.

Här kan du lyssna på låten Robin Paulsson gjorde inför Zlatans återbesök i Malmö i höstas.

Här kan du lyssna på de andra EM-låtarna!

Zara Larsson och David Guetta gör EM-låten – här är första smakprovet

Kändistätt i videon till den svenska EM-låten – av och med Frej Larsson och Joy

Annons

Dela (3)
Tweeta

Annons


Laddar