Tävla om högtalaren JBL Xtreme till ett värde av 2800 kr

Olle Arnell  |  Publicerad 2015-12-13 11:47  |  Lästid: 2 minuter
JBL Xtreme högtalare tävling

Under december vill vi på Café ge dig som läsare en extra god jul. Vi vill därför ge dig chansen att vinna högtalaren JBL Xtreme till ett värde av 2 800 kr för att kunna njuta av julmusiken på bästa sätt. Högtalaren spelar musik trådlöst så att du kan flytta med dig ljudet från middagsbordet till vardagsrummet när det är dags att öppna julklapparna.

När Cafés teknikguru Mats Rydström utsåg sommarens 10 bästa högtalare fanns JBL Xtreme med på listan.

Högtalaren är även vattentålig och kan tvättas av under rinnande vatten, samt tål regn och vattenstänk för kommande årstid när du tar med dig högtalaren utomhus.

JBL Xtreme levererar ett kraftfullt stereoljud och genom fyra aktiva element och två synliga baselement skapar JBL Xtreme ett ljud som känns. Du kan dessutom ladda telefonen med USB samtidigt som den spelar musik. 

Högtalaren kan kopplas samman med upp till tre smartphones eller läsplattor samtidigt som turas om att spela musik och högtalaren har en batteritid upp till 15 timmar.

– JBL Xtreme är den kraftfullaste högtalare av sin sort på marknaden idag. Den har allt – bluetoothstreaming, lång batteritid, JBL Connect och mycket mera. Ljudet är fantastiskt och följer med dig vart du än går, säger Michael Mauser, VD på HARMAN Lifestyle.

Copyright remains sole and exclusive property of Brian Kuhlmann. All rights reserved. © 2015 Brian Kuhlmann.

JBL Xtremes alla funktioner:

  • Det går att trådlöst sammankoppla högtalare med upp till tre smartphones eller läsplattor som turas om att spela musik.
  • Högtalaren har ett inbyggt uppladdningsbart batteri med upp till 15 timmars batteritid och kan ladda mobila enheter genom två USB-portar.
  • Högtalaren ger kristallklara samtal tack vare mikrofon med brusreducerande egenskaper.
  • Högtalaren är vattentålig och klarar både regn och spill – det går till och med att tvätta den under rinnande vatten.
  • Bygg ett eget ekosystem genom att sammankoppla flera högtalare med JBL Connect för att förstärka ljudet och lyssnarupplevelsen.
  • Högtalaren är av ett slitstarkt material och ett robust gummihölje skyddar och gör att den håller för alla äventyr.
  • Hör basen, känn basen, se basen. Två passiva baselement visar hur kraftfull högtalaren är.
  • Högtalaren kommer även med en axelrem.

Vill du läsa mer om JBL Xtreme eller någon av företagets andra produkter såsom hörlurar, ljud i bilen och ljud i hemmet hittar du all info på JBL's hemsida.

Eller läs Mats Rydströms genomgång från i somras på de 10 bästa högtalarna.

Tävlingen avslutas den 23: december.

[gravityform id="79" title="true" description="true"]

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 10:27