Annons
Annons

frankie2

House of Cards Frank Underwood är det machiavelliska geniet som slingrat sig upp till toppen av Capitol Hill. Om du inte sett de två första säsongerna, börja omedelbart så du ligger i fas till säsong 3 – som börjar den 27 februari. Det har släppts två trailers inför den tredje säsongen som avslöjar vissa detaljer.

* * *

Filmtrailrarna avslöjar att mycket vill ha mer – Claire Underwood nöjer sig inte med att bli USA:s ”first lady” utan verkar, rent bildligt i alla fall, vilja gå skilda vägar. Både Claire och Frank har tillskansat sig politisk makt och under Franks president-valrörelse 2016 verkar de snarare spela fiender än hustru och maka. Vi kommer också att höra protester skalla och Frank kommer att besöka krigszoner och (vad vi tror) en kyrkogård för att besöka – ja, vem? Netflix ”råkade” läcka 10 avsnitt av den tredje säsongen men drog tillbaka det en halvtimme efter med svaret:

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

hoc

Netflix egna beskrivningar av de första 10 avsnittet finns kvar att läsa här. Men vi som vill avvakta med att se serien i sin fulla prakt får vänta till den 27 februari.

Se den senare teasern och den första trailern här:

http://www.youtube.com/watch?v=yAk4ycJ2xTo

 

Erik Lejdelin

* * *

Läs också!

7 frågor vi ställer oss efter att ha sett nya Game of Thrones-trailern. 

10 saker som SVT:s nya serie Jordskott stulit från Twin Peaks

10 anledningar till att vi är glada över att inte bo i Norge

Annons

Dela (10)
Tweeta

Annons


Laddar