Tom Hardys bortklippta Star Wars-scen är väldigt… Hardy

Tom Hardy var med i Star Wars: The Last Jedi – men ändå inte, eftersom hans scen klipptes bort. Nu har den läckt, och den är en riktig pulshöjare.

Joel Linde | Foto IBL  |  Publicerad 2018-03-14 10:46  |  Lästid: < 1 minuter

Det är några månader sedan den senaste Star Wars-filmen hade premiär, men snacket bland fantasterna har så klart inte upphört för det. Och varför skulle det – galaxen är ju oändlig!

Nu har ny materia nått vår sfär i form av Tom Hardys hittills okända scen. Det talades mycket om att han skulle ha en roll i filmen, men dessvärre blev hans korta framträdande bortklippt.

Den här bilden, publicerad av ett Tom Hardy fan-konto, är allt vi fått se av honom från produktionen hittills.

Men nu när filmen har börjat sippra fram på BlueRay och DVD har också Hardy-scenen gjort det, skriver Esquire. Här står han med sitt rövargäng av stormtroopers i en hiss, när Finn och hans kompanjoner är på sitt uppdrag att infiltrera The First Order.

Hardy, fortfarande iklädd sin hjälm, vänder sig mot Finn (John Boyega), och benämner honom vid hans stormtrooper-namn – FN 2187. Finn misstänker då att han blivit röjd och intensiv spänning uppstår.

Se scenen här:

https://twitter.com/cucumber__2/status/973191746589896705

Förutom att Hardy spelar på ett väldigt karaktäristiskt sätt, med södertugg och höga ljud, bär han även mask – vilket kanske är den mest gemensamma av alla Hardy-nämnare.

Du gillar nog även:

Tom Hardy har äntligen fått sin straff-tatuering av DiCaprio

Därför har Tom Hardy täckt sitt ansikte i alla stora roller sedan 2012

Se bortklippta scenen från ”The Last Jedi” alla Star Wars-fans älskar

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 13:19