Annons

Facebook har hjälpt event-arrangörer runtom i världen att hålla ordning på sina fester, konserter och barhäng. Men tyvärr har Facebook-användarna, som vanligt, förstört det mesta av den hjälpsamma funktionen. Här är 5 typiska Facebook-karaktärer som får oss att koka av digital ilska!

* * *

Annons

1. Människan som attendar allt

test2

Folk som ska vara på den säkra sidan och tackar jag till ALLA evenemang har lett till ett inflations-attendande utan dess like. Deras tanke är smart: de vill hålla alla dörrar öppna. Men de är osolidariska mot arrangörerna, för mörkertalet enormt. Kommer 30 personer eller 3000 personer dyka upp? Risk för kaos.

Gilla Cafe.se på Facebook

 

 2. Folk som inte pallar läsa informationen

test

Precis som i högstadiet: läraren har pratat i en halvtimme om friluftsdagen och var och när den äger rum. När alla äntligen får gå på rast så vaknar trögskallen längst bak och frågar när man ska vara där? Hur svårt ska det vara att läsa den första informationen du möter?

2002

 

3. Sniglar

jenny2

Alla har tagit sitt ansvar och registrerat sig i tid,  men någon tänker att en snyftpost på väggen 10 minuter innan start skulle hjälpa. Det går inte till så.

 

4. Kanske-människorna

conf

Hur svårt är det att svara på frågan om du kommer eller inte? Det är konflikträdda människor som inte vågar säga nej. För det ska kommas ihåg att ett kanske är alltid lika med ett nej. Det går inte att arbeta med variabeln kanske.

 

5. Vägrar svara-människorna

fb3

Om du har tid att dela värdelösa videos på apor som cyklar eller skräniga extremsportare som gör ”helt sjuka” volter, har du inte tid att svara på min inbjudan?!?!

 

Erik Lejdelin

* * *

Läs mer!

Svenskarna driver superstora yacht-veckan: ”Det är klart att folk festar mycket”

Salong Betong: Därför öppnar vi en tatueringsstudio på Arlanda

Akrobatkungen Alexander Hermansson: ”Jag ramlade in i en tavla och fick glassplitter i hela kroppen”

Alesso: ”Jag var 19 och läkaren sa att jag var på väg att bli utbränd”

 

Annons

Dela (26)
Tweeta

Annons


Laddar