Emil Åreng: 5 saker du verkligen inte behöver bunkra

Frilagd Emil Åreng över GW:s röda boxvin.

Eurobonuspoäng och lådvin – Cafés Emil Åreng fortsätter sin vana trogen att lista saker du INTE behöver.

Emil Årengs blogg.
Emil Åreng  |  Publicerad 2020-03-18 17:51  |  Lästid: 2 minuter

Ingen har väl undgått att människor bunkrar på sig som det vore ett jävla tredje världskrig även fast alla ICA-Handlare med flera säger att det är hur lugnt som helst och varor levereras precis som vanligt ut till alla butiker i hela Sverige.

Så ni som byggt upp halva bohaget med hjälp av handsprit och skyddsmasker kan väl ge det till sjukvården som faktiskt behöver det.

Är ni friska och krya så se till att supporta restauranger genom att köpa allt från take-away till presentkort annars kommer er favoritkrog vara borta väldigt fort och det vill faktiskt ingen i min bransch även fast det verkar helt ofrånkomligt.

Men ni som ändå tänkt bunkra bara för att ni är dumma inuti huvudet kan ju börja med dessa 5 top notch-grejer.

1. EUROBONUSPOÄNG

Fan vad värt detta måste kännas nu att sparat ihop Sjutusenfemmahundramiljoner poäng. Men jag hoppas att ni får användning av detta senare då inte varenda land stänger in sig själv som en introvert igelkott men just nu är det ingen som helst mening att hamstra poäng, det är nästintill omöjligt faktiskt.

2. WINAMP-Filer

Det här var ju en grej under början på 00-talet att ha helt orimligt stora spellistor för du hade spenderat en halv termin med att ladda hem tamejfan varenda album från Black Ingvars till Mozart. Nu känns det ännu mer idiotiskt att börja hamstra det igen, däremot coola Skins får du pluspoäng för.

3. TOALETTPAPPER

Ingen expert på någon myndighet i hela världen har väl sagt att COVID-19 ger såna sjuka diarréer att ni måste bygga upp samhället med toapapper? Slappna av nu era jävla mumier.

4. LÅDVIN

Leif GW Persson dricker sitt eget röda lådvin.

Nu när ni köpt på er allt från GWs pangviner till Per Morbers jävla succér från Italien kan ni ju halsa i er den här skiten och sen köpa något vettigt vin. Systembolaget är en av de få som inte kommer drabbas av den här pandemin så hjälp små importörer genom att köpa lite gott (mer info kommer).

5. FLÄKTAR

Eftersom viruset inte är luftburet så behöver du inte köpa flera fläktar och hosta framför dem så det faktiskt blir luftburet, håll dig borta från att hamstra fläktar.

LÄS OCKSÅ: 5 saker du INTE ska ha i hemmabaren

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-03-18 17:52