Hoppa till innehåll

O.P. Anderson Hernö Juniper Cask

Idag släpps ett av årets roligaste samarbeten. Har du något drag mot det mer dekadenta i livet så känns det här alldeles klockrent. Jonas Odland från O.P. och Jon Hillgren från Hernö Gin är två av Sveriges absolut vassaste inom spritbranschen och nu har de äntligen slagit ihop sina smakpaletter för att skapa något helt … Continued

Idag släpps ett av årets roligaste samarbeten. Har du något drag mot det mer dekadenta i livet så känns det här alldeles klockrent. Jonas Odland från O.P. och Jon Hillgren från Hernö Gin är två av Sveriges absolut vassaste inom spritbranschen och nu har de äntligen slagit ihop sina smakpaletter för att skapa något helt jävla unikt. O.P Anderson som lagrats i 60 dagar på Hernö Gins helt magiska eneträfat som tidigare haft Hernö Juniper Cask Gin i sig. Jag skulle inte tjuvhålla på den här utan försöka haffa en flaska på en gång (typ nu).

Det här är den första kollaborationen för nästa vända får vi testa hur Hernö Gin myst ner sig i O.P. Anderson’s fat.

O.P. Anderson Hernö Juniper Cask Finish
Artikelnr: 86568-02
Pris: 299 kr
Volym: 500 ml
Alkoholhalt: 40 %

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

Email: emil@facitbar.se

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.