Hoppa till innehåll

Twitter kräver svar: Var det Alexander Skarsgårds penis eller inte?

Sofia Börjesson

Söndagens avsnitt av HBO-serien Big Little Lies var förbryllande för många av tittarna. Något stort hände. Något riktigt stort. Men det hade inte så mycket med själva handlingen att göra.

Succéserien Big Little Lies har tagit tittarna med storm, inte minst tack vare den stjärnspäckade rollistan som bjuder på bland annat Reese Witherspoon, Nicole Kidman och Alexander Skarsgård. Men när det sjätte och näst sista avsnittet för säsongen släpptes under söndagen blev uppståndelsen ännu större än tidigare.

Foto: HBO

Ja, i avsnittet blottar alltså karaktären Perry (Alexander Skarsgård) sitt mycket välhängda kön, och nu vill Twitter ha svar – var det hans snopp eller inte? Fler än en mikrobloggare hotar till och med att stämma HBO om så inte är fallet.

Foto: HBO

I filmvärlden är det inte ovanligt att man använder sig av attrapper när det kommer till könsorgan. Huruvida det är fallet den här gången vet vi inte, men det är uppenbarligen något som många tittare vill ha svar på. Twitter kokade nämligen fullkomligt över efter att avsnittet sänts.

This absolutely better be Alexander Skarsgard’s dick or I’m going to sue you, @HBO pic.twitter.com/hYKg3WDisF

— corey kindberg (@coreykindberg) 27 mars 2017

Either Alexander Skarsgard has the biggest dick on earth or they used a rubber hose of some sort on Big Little Lies tonight pic.twitter.com/an75GF3vn1

— KFC (@KFCBarstool) 27 mars 2017

I swear if this isn’t his dick I am taking you to court, @HBO. No jury would side with you. pic.twitter.com/1NKArYN90i

— corey kindberg (@coreykindberg) 27 mars 2017

@barbwonttweet Alexander Skarsgard, though. pic.twitter.com/zKj9Nd0x69

— Dan Adams (@Cascade_Rangers) 27 mars 2017

Det är dock inte första gången som Alexander Skarsgård visar hela härligheten i rutan. Förra gången var i det sista avsnittet av True Bloods sjätte säsong och då bjöd han som bekant bland annat på det här:

Källa: Cosmopolitan, Harpers Bazaar

När vi ändå pratar penisar:

Johan, 29: ”Därför skickar jag dickpics” >

Tre tjejer svarar: ”Därför vill vi inte ha dickpics skickade till oss” >

9 saker att tänka på innan du dunkar iväg en dickpic >

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.