5 julklappstips från Cafés Joel Ågren

Julklappar 2019

Caféredaktionen tipsar om de bästa julklapparna inför julen 2019.

Joel Ågren
Joel Ågren  |  Publicerad 2019-11-06 16:29  |  Lästid: 2 minuter

Julen kanske inte riktigt står för dörren än – men oavsett vad du tycker om det gör däremot julklappsinköpen det. Julklapsinköp är en aktivitet som berikar vissa personers liv, men som förmodligen mest orsakar visst ångest- och stresspåslag för majoriteten. Varje år, samma visa: vad fan ska man köpa?

För inspiration i julklappsletandet har Caféredaktionen satt ihop en lista – en artikel per redaktionsmedlem – med sina favoritjulklappar inför årets julfirande.

Här tipsar redaktionschef Joel Ågren bland annat om jeans- och underklädesperfektion och Apples nya AirPods.

Kalsonger från CDLP

Jag kan känna genuin tacksamhet inför vad underklädesmärket CDLP har gjort för min kalsonglåda. Sladdriga resår och blaffiga loggor har ersatts av stilrena boxer briefs i sobra färger. Alla kalsonger är tillverkade i miljövänliga lyocell för maximal komfort. Säljs även i 9-pack för mer välbeställda julklappsjägare.

Pris: 749 kr (3-pack) 

Köp på: Cdlp.com

Bok av Jonas Cramby

Cafés matnestor Jonas Crambys grundliga kartläggning av Stockholms krogliv är ett måste för alla som uppskattar en kul kväll på stan. Här finns det gott om matnyttiga restaurang- och bartips att hämta även för oss som anser oss hyfsat bevandrade i huvudstadens uteliv. 

Pris: 189 kr

Köp på: Adlibris.se

AirPods Pro

Uppföljaren till Apples omåttligt populära Airpods slår originalet på alla punkter – utom möjligen priset. 3200 kr är mycket pengar för ett par in-ear-lurar, men den aktiva brusreduceringen imponerar och passformen är bland det bästa jag testat. Bra, Apple. 

Pris: 3 195 kr 

Köp på: Apple.se

Kniv från Masahiro

När det kommer till långsiktiga knivinvesteringar finns det ingen anledning att hålla i plånboken. Testvinnande Masahiros flaggskepp NEO är välbalanserad och lätthanterlig allround-kniv som bland annat utsetts till decenniets bästa kockkniv. Snygg är den också. Vårda den rätt och den håller skärpan till pensionen. 

Pris: 1 990 kr

Köp på: tamburstore.se

Jeans för Jeanerica

Efter 20 år av lågintensivt letande har jag äntligen hittat den perfekta jeansmodellen: TM005 Tapered från svenska denimuppstickaren Jeanerica har en något högre midja, avslappande lår och avsmalnande ben från knäna. Kommer i en rad användbara tvättar, men svart är som vanligt snyggast. 

Pris: från 1 400 kr 

Köp på: Careofcarl.com

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar via Apprl. Läs mer om hur Café jobbar med affiliatelänkar här.

Fler julklappstips från Café!

5 julklappstips från Cafés Tom Cehlin

10 spritiga julklappstips från Cafés Emil Åreng

6 julklappstips från Cafés Joakim Almén

5 julklappstips från Cafés Marlon Appelgren

5 julklappstips från Cafés Rasmus Blom

7 julklappstips från Cafés Kristofer Steneberg

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-11-13 14:41