Annons

Kritiker rankar alla Netflix originalproduktioner – från sämst till bäst

Här är alla originalserier och filmer från Netflix, rankade från sämst till bäst!

Joel Linde
Foto Netflix
Kritiker rankar alla Netflix originalproduktioner – från sämst till bäst

Netflix har blivit så stort att det numera nästan är oöverskådligt att bläddra i utbudet. Därför har vi tagit hjälp av filmsajten Rotten Tomatoes för att rangordna alla Netflix originalproduktioner. I listan är de sorterade på kritikernas genomsnittliga betyg – från 0 till 100. Vi måste dock tillstå att vissa val känns lite märkliga, inte minst vad gäller vilka serier de tycker är bäst. För det är varken Narcos, 13 reasons why eller Stranger things!

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Listan inkluderar inte serier som har tagits över från andra nätverk eller som inte har tillräckligt många omdömen. Inte heller barnprogram eller talkshower är med. För att göra det hela mer spännande börjar vi med de lägst rankade. Så här har ni dem – de bästa och sämsta originalproduktionerna från Netflix.

(Vi har inte lagt in någon trailer till de 15 första serierna eftersom vi förmodar att ni är mer intresserade av de bättre serierna längre ner på listan.)

54. Disjointed

Kathy Bates spelar Ruth, som förespråkat legaliseringen av cannabis i hela sitt liv. Nu får hon äntligen leva sin dröm som ägare av en legal cannabis-shop i Los Angeles. Trailer här.

Kritiker: 17

Tittare: 74

53. Iron Fist

Efter att ha varit antagen död i 15 år återvänder Danny Rand (Finn Jones) mystiskt till New York, fast besluten att återta det som tillhör honom. Men när en långtgående fiende uppstår, tvingas detta levande vapen att välja mellan sitt familjearv och sina plikter som The Iron Fist. Trailer här.

Kritiker: 17

Tittare: 77

52. Between

I en stad som splittrats av en mystisk sjukdom lämnas stadens ungdomar att slåss för att klara sig i en värld där ingen blir äldre än 22. Trailer här.

Kritiker: 22

Tittare: 71

51. Friends from College

En grupp vänner från Harvard har fortfarande kontakt. Vissa har stor framgång i livets alla arenor, andra inte. Deras relationer till varandra är ofta komplicerade och innehåller romanser på flera håll, vilket gör att det hela kan bli en svår balansgång mellan vuxenliv och nostalgi. Trailer här.

Kritiker: 23

Tittare: 72

50. Marco Polo

Ett delat imperium. En familj som slits isär av inbördeskrig. En legendar som stör maktbalansen. Trailer här.

Kritiker: 24

Tittare: 93

49. Gypsy

Terapeuten Jean Holloway inleder intima och riskfyllda förhållanden med personer från sina patienters liv i denna psykologiska thrillerserie. Trailer här.

Kritiker: 25

Tittare: 85

48. Neo Yokio

Tillsammans med sin trogne robotbutler försöker Kaz Kaan navigera kärleksrelationer, mode och övernaturliga krafter i Neo Yokios illvilliga överklass. Trailer här.

Kritiker: 30

Tittare: 54

47. Girlboss

Den här komedin bygger på Sophia Amorusos bästsäljande memoarer och handlar om en rebellisk ung kvinna som lyckas starta en nätbutik mot alla odds. Trailer här.

Kritiker: 32

Tittare: 70

46. Fuller house

Tanner-familjens äventyr fortsätter när DJ Tanner-Fuller delar ett hem med sin syster Stephanie och vän Kimmy som hjälper till att uppfostra hennes tre söner. Trailer här.

Kritiker: 32

Tittare: 73

45. Hemlock Grove

Se hela Bill Skarsgårds skådespelarkarriär – sammanfattad i bilder!

En pittoresk stad kopplar ett sargat lik till en mörk utböling med en skrämmande hemlighet. Men monster kommer i många former. Trailer här.

Kritiker: 38

Tittare: 70

44. Marseille

När Marseilles borgmästare samlar stöd för ett kontroversiellt kasinoprojekt, förbereder sig hans eviga protegé förbereder ett djärvt drag.

Kritiker: 40

Tittare: 67

43. Flaked

I sin unkna lya i Kalifornien levererar Chip personliga insikter till folk som behöver det. Men han är inte lika insiktsfull när det kommer till hans eget bagage. Trailer här.

Kritiker: 42

Tittare: 85

42. Haters back off!

Miranda Sings är en självsäker, men lite smått tappad tjej som har ett mål i livet: att bli kändis. Hon är villig att göra vad som helst och hon tänker inte ge upp. Trailer här.

Kritiker: 47

Tittare: 66

41. Bloodline

Problemen hopar sig snabbar när familjen Rayburns svarta får återvänder till Florida för att fira att familjens hotell fyller 45 år. Trailer här.

Kritiker: 52

Tittare: 82

40. The ranch

Colt lyckades inte riktigt med livet som proffsatlet. Nu hjälper han sin pappa och bror med gården, samtidigt som han funderar över hur han ska passa in i familjen. Trailer här.

Kritiker: 56

Tittare: 83

39. Ozark

Mer om Ozark: Ozark är Netflix nya serie för dig som älskar Breaking Bad

Kritiker: 64

Tittare: 92

38. Santa Clarita diet

Kritiker: 72

Tittare: 82

Klicka på pilen för att komma till serierna som kritikerna tycker är betydligt mer sevärda!

1 2 3

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar